Soita: 020 1980 300
fi | en | DE
Asunto työmiehille
Asuntotarpeesi:

Seuraava
Kiitos! Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Siirry tarjouspyyntölomakkeelle jos haluat jättää lisätietoja.

VIIHTYISÄT KALUSTETUT ASUNNOT TYÖMIEHILLE

Meillä on tarjolla kalustettuja asuntoja kävelymatkan päästä Turku Meyerin telakalta. Asunnot on varustettu 4–8 majoittujalle. Asunnoissa on kodinomainen kalustus ml. sängyt, sohva, ruokapöytä, tuolit ja TV. Liinavaatteet sisältyvät vuokraan. Keittiössä on välineet ruoan valmistamiseen ja astiastot ruokailuun. Langaton internetyhteys sisältyy vuokraan. Huoneistossa on oma kylpyhuone, jossa on pyykinpesukone. Vuokra sisältää sähkön ja veden. Lisäpalveluina liinavaatteiden vaihdot ja siivoukset.

Tarjoamme asuntoja projekteihin myös muihin kaupunkeihin, pyydä tarjous!


Väliaikaiseen asumiseen

Tarjoamme helppoja ja kustannustehokkaita majoitusratkaisuja yrityksesi työntekijöille valmiiksi kalustetuissa asunnoissa. Valikoimassamme on asuntoja yksiöistä omakotitaloihin ja saamme joustavasti majoitettua isommatkin henkilömäärät.

Kenelle?

Kalustettuja asuntoja työmatkalaisille, telakkatyöntekijöille, vesi- ja palovahinkoasiakkaille sekä lomailijoille. Meiltä saat asunnon nopeallakin varoitusajalla. Ota meihin yhteyttä, niin etsimme tarpeisiisi sopivan asumismuodon.

Tyynystä televisioon

Kaikki asuntomme ovat täysin kalustettuja. Minimissään sänkyjen ja huonekalujen lisäksi asunnosta löytyvät aina astiastot, langattomat nettiyhteydet, tv, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, pölynimuri sekä liinavaatteet ja pyyhkeet. Tarjoamme lisäpalveluna mm. siivouspalveluita.


TELAKKA-ALUE TURKU

Erikokoisia asuntoja kävelymatkan päästä Turku Meyerin telakasta. Asunnot on varustettu 4–8 majoittujalle.

Tiedustele vaihtoehtoja ja pyydä tarjous!

OMAKOTITALOT TURKU JA HELSINKI

Sijainti lähellä lentokenttää hyvien kulkuyhteyksien päässä 8 km Turusta ja 15 minuuttia Meyerin telakalta sekä Helsingin Pakilassa.

Kustannustehokkaat talot ovat varustettu 6–12 majoittujalle.

Tiedustele vaihtoehtoja ja pyydä tarjous!

RAISIO, NAANTALI

Viihtyisät asunnot avainpaikoilta Raisiossa ja Naantalissa. Esimiehille ja pienemmille ryhmille.

Tiedustele vaihtoehtoja ja pyydä tarjous!

RAUMA

Rauman keskustan läheisyydessä on siistejä kaksioita ja kolmoita.

Tiedustele vaihtoehtoja ja pyydä tarjous!

HOSTELLI TURUN KESKUSTASSA

Tänne mahtuu isompikin porukka! 23 huonetta, 3 keittiötä, 2 olohuonetta, suihkuja ja saniteettitiloja. Täysin kalustetut tilat ja langattomat nettiyhteydet takaavat upeat puitteet väliaikaiseen asumiseen. Voit vuokrata huoneen tai koko rakennuksen.

Tiedustele vaihtoehtoja ja pyydä tarjous!